Posao čišćenje zgrada, poslovnog prostora

Posao čišćenje zgrada

Trenutno su nam potrebna 2 higijeničara

Opis posla:

  • Redovno čišćenje zgrada, čišćenje hodnika i stepenica, poštanskih sandučića, ulaznih vrata u zgradama, zamena sijalica, uklanjanje paučine, metenje oko zgrade, brisanje gelendera, ljubazan kontakt sa klijentima...
  • Koristi se profesionalni alat i hemijska sredstva, radna odeća, vozilo, telefon, samostalan rad

Zahtevi radnog mesta:

  • Obavezna vozačka B, poznavanje grada, ljubaznost, strpljivost, upornost, urednost prema službenom vozilu, alatu kao i prema radnoj odeći

Šta nudimo:

  • Svaki radnik dobija od firme službeno vozilo i telefon. Profesionalni alat i hemijska sredstva za čišćenje zgrada, lepa i komforna radna odeća.
  • Prijava na penziono i zdravstveno osiguranje, zakonski godišnji odmor, stimulacije prilikom osnivanja porodice kao i automatsko povećanje plate pri dobijanju deteta.
  • Redovna i tačna isplata, kako zarade tako i prekovremenih sati.
  • Organizujemo redovno druženje svih zaposlenih u vidu izleta i novogodišnjih večera. Organizovanje dodele paketića za decu naših radnika (sve o našem trošku)
  • Mogućnost napredovanja u kontrolora i vođu tima za izvršenje usluga.

Pozovite nas još danas i zakažite termin za razgovor ili nam pošaljite mail sa kratkom biografijom i slikom na job@shine.rs

Kontakt formular

Interesujem se za sledeće usluge: *
Antispam


Svake godine organizujemo dodelu paketića za decu naših radnika

© 1996-2020 Shine S doo, Bore Markovića 9, 11030 Beograd, Srbija | Design by draganmarkovic.net

Web sajt www.shine.rs je u vlasništvu i njime upravlja Shine S doo. Dokumenti, fotografije podaci i informacije objavljeni na web sajtu www.shine.rs ne smeju se prosleđivati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Shine S doo ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Shine S doo ili bilo kom trećem licu. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe posetioca web sajta uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava i prava trećih lica.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.
Razumem